home-11-img-8

PERSONAL TRAINING

Personal Training is voor iedereen bedoeld, of u nu wilt afvallen, aankomen of traint voor een sport specifiek doel, met een Personal Trainer werkt u op een verantwoorde wijze aan uw doel.

Mijn doel is om samen met u uw doelen te behalen. Er zal een persoonlijk schema opgesteld worden dit kan een trainingsschema zijn maar ook een voedingsschema. Ik zal u ten alle tijden motiveren en stimuleren zowel tijdens de trainingen als ernaast, en daarnaast zal ik u laten inzien dat trainen ook plezier oplevert.

De trainingen zullen gegeven worden in een Personal Training Studio, door op deze manier training te geven is er meer persoonlijke aandacht omdat er verder geen andere mensen aan het trainen zijn.

Heeft u interesse in Personal Training, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INTAKE

Voordat we starten met de training vindt er een intakegesprek plaats. Wat uw doelstelling is en wat u eerder zelf geprobeerd heeft om uw doelstelling te behalen. Heeft u lichamelijke klachten en/of gebruikt u medicijnen dan kunt u dit tijdens het intakegesprek aangeven. Deze gegevens zijn belangrijk om zo een verantwoord en specifiek trainingsschema voor u op te stellen.

Voor we kunnen beginnen met de training is het belangrijk om te weten hoe belastbaar u bent. Binnen een nulmeting heb ik een aantal oefeningen die het maximale uit u zullen halen. Aan de hand van deze gegevens kan ik voor u het juiste trainingsschema maken.

 

PERSONAL TRAINING STUDIO

speciale aanbieding

gratis intake gesprek

Voordat we starten met de training vindt er een intakegesprek plaats. Wat uw doelstelling is en wat u eerder zelf geprobeerd heeft om uw doelstelling te behalen.

Heeft u lichamelijke klachten en/of gebruikt u medicijnen dan kunt u dit tijdens het intakegesprek aangeven. Deze gegevens zijn belangrijk om zo een verantwoord en specifiek trainingsschema voor u op te stellen.

Adres:

Noordeindseweg 154
2651 CX Berkel & Rodenrijs

Telefoonnummer:

+31 6 27 05 74 70

Openingstijden:

Maandag – zondag: 08:00–22:00;

Coordinates of this location not found