Online Coaching

home-11-img-9

ONLINE COACHING

Online Coaching is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van hun doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan een Personal Trainer. De meeste klanten kiezen dit product bij Perfect Fit Personal Training. Wanneer je besluit om voor Online Coaching te kiezen ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes, blessures en meer.

Hierna volgt er nog een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks nieuwe training- en/of voedingsschema’s op basis van je voortgang. De schema’s worden specifiek voor elke klant gemaakt.

De trainingsschema’s en voedingsschema’s krijg je doormiddel van de app Virtuagym. Hier zullen alles schema’s in komen te staan met de afbeeldingen en filmpjes van de oefeningen die uitgevoerd moeten worden.

De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op je gewicht en opmerkingen van de afgelopen week wat wel en niet is gelukt. Het meeste contact loopt via e-mail, Whatsapp en Facebook.

Perfect Fit Personal Training reageert binnen 24 uur. Mocht je het op bepaalde momenten toch fijn vinden om telefonisch contact op te nemen, dan is dat geen probleem.

 

PAKKET A

VOLLEDIG TRAININGSSCHEMA

49,95/per maand
Trainingschema
Voedingsschema

PAKKET B

VOLLEDIG VOEDINGSSCHEMA

49,95/per maand
Trainingschema
Voedingsschema

PAKKET C

TRAININGSSCHEMA & VOEDINGSSCHEMA

69,95/per maand
Trainingschema
Voedingsschema

Adres:

Noordeindseweg 154
2651 CX Berkel & Rodenrijs

Telefoonnummer:

+31 6 27 05 74 70

Openingstijden:

Maandag – zondag: 08:00–22:00;

Coordinates of this location not found