Gewichtsconsulent

gewichtsconsulent

AFVALLEN

Wilt u al tijdje wat doen aan uw gewicht, maar heeft u iedere keer last van het zogenaamde ‘Jojo effect’, of lukt het u gewoon niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Ik kan u hierbij helpen door voedingsschema’s op maat op te stellen.

De juiste eetgewoontes zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Strenge diëten volgen of constant maaltijdvervangers gebruiken is helemaal niet nodig. Als gewichtsconsulente leg ik u alles uit over gezonde voeding, over welke producten en ingrediënten u kunt gebruiken. Gezond eten hoeft niet saai te zijn!

De combinatie van regelmatig sporten en de juiste hoeveelheid voeding zal ervoor zorgen dat u op een verantwoorde, maar bovenal een geleidelijke manier afvalt. Als Personal Trainer help ik u graag om uw doelen te behalen.

 

speciale aanbieding

gratis intake gesprek

Voordat we starten met de training vindt er een intakegesprek plaats. Wat uw doelstelling is en wat u eerder zelf geprobeerd heeft om uw doelstelling te behalen.

Heeft u lichamelijke klachten en/of gebruikt u medicijnen dan kunt u dit tijdens het intakegesprek aangeven. Deze gegevens zijn belangrijk om zo een verantwoord en specifiek trainingsschema voor u op te stellen.

Adres:

Noordeindseweg 154
2651 CX Berkel & Rodenrijs

Telefoonnummer:

+31 6 27 05 74 70

Openingstijden:

Maandag – zondag: 08:00–22:00;

Coordinates of this location not found