De juiste voedingsstoffen

De juiste voedingsstoffen

De juiste voedingsstoffen voor iedere fase van fysieke inspanning:

Hoe belangrijk het ook is om te weten wat de belangrijkste voedingsvereisten zijn voor fysieke inspanning. Is het net zo belangrijk om te begrijpen wat de juiste voedingsstoffen zijn voor iedere fase, voor, tijdens en na de fysieke inspanning.

Voedingsstoffen in te nemen voor de inspanning;

– Koolhydraten
– Proteïnen
– Elektrolyten
– Water

Voedingsstoffen tijdens de fysieke inspanning tot je nemen;

Tijdens de inspanning is het noodzakelijk om de prestaties te verbeteren, intensiteit te verhogen en slijtage van de spieren te verminderen, is het aanbevolen de volgende onderdelen te consumeren;

– Koolhydraten
– Water
– Elektrolyten

Waar zijn de koolhydraten, water en elektrolyten eigenlijk goed voor?

– Helpen je bloedglucosewaarden in stand te houden.
– De afbraak van het immuunsysteem beperken of voorkomen.
– Verbeteren de wateropname en zorgen voor het behoud van de elektrolytenbalans.

Welke voedingsstoffen tot je nemen na de fysieke inspanning;

Na de inspanning moeten onze spieren herstellen en moet het lichaam spiervezels opnieuw opbouwen en moet het immuunsysteem in stand gehouden worden.

– Koolhydraten
– Proteïnen
– Water
– Elektrolyten
– Antioxidanten

De belangrijkste factoren die vermoeidheid veroorzaken tijdens wedstrijden zijn uitputting van brandstoffen (koolhydraten) en dehydratatie. Strategieën voor het eten voor, tijdens en na de inspanning zijn belangrijk om deze effecten te verminderen.

Nu is natuurlijk de vraag hoe zorg je ervoor dat je deze voedingsstoffen allemaal binnenkrijgt. Je kan een heleboel halen uit je voeding, maar tijdens een inspanning kan dit lastig zijn dan kan er altijd gebruik gemaakt worden van supplementen. Na de inspanning kan je kiezen voor voeding maar als je direct je lichaam wilt voorzien van de voedingsstoffen zijn er supplementen.

Zelf kies ik voor de inspanning voor voeding maar tijdens en de inspanning kies ik voor supplementen. Nu zijn er zoveel supplementen maar ik neem liever geen rommel tot mij dus heb ik gekozen voor Herbalife en dan Herbalife 24 dit is speciaal voor sporters en de resultaten liegen er niet om!

Wil je meer informatie over Herbalife dan mag je altijd contact met mij opnemen, en ik kan je binnen een aantal dagen voorzien van de supplementen.