Spiermassa opbouwen

Spiermassa opbouwen

Als je serieus spiermassa wilt opbouwen, dan moet je waarschijnlijk stoppen met het verspillen van je geld aan supplementen.

De echte spierwinst komt door consequent te zijn met het naar de sportschool gaan, een afgestemd trainingsschema en met het eten letten op je macro’s (koolhydraten, vetten en eiwitten). Als je moeite hebt met het voldoende binnen krijgen van eiwitten via voedsel, dan kan je dit aanvullen met een eiwitpoeder.

Ten slotte is het enige supplement dat ik aanbeveel een creatine monohydraat poeder. Onderzoek heeft keer op keer aangetoond dat creatine-monohydraat werkt bij het aanmaken van spiermassa.

Blijf bij de basis, blijf op het goede spoor en je bouwt spieren op. Het is de exacte strategie die Khaleesi gebruikte om haar leger te bouwen. Als het voor haar werkt, zal het voor u werken. Mocht je meer willen weten over wat het juiste voedingspatroon is voor jou neem dan contact op via info@perfectfitpt.nl