Snel vet verliezen

Snel vet verliezen

Er zijn mensen die snel vet willen verliezen, ze gaan van de een op de andere dag aan de slag met sapreinigingen en brengen uren door op de loopband of crosstrainer. Een week later zijn ze inderdaad afgevallen maar ze voelen zich niet happy, moe en een slap gevoel. Uiteindelijk zien ze in de spiegel een smallere versie van zichzelf dan een week geleden, helaas hebben ze niet alleen vet verbrand maar ook spiermassa.

Je wilt vet verliezen en uiteindelijk je spiermassa natuurlijk behouden. Om te zorgen dat dat gebeurd moet je je calorie innamen verminderen en je eiwit innamen wat opschroeven. Tijdens het trainen minder herhalingen pakken en de oefeningen uitvoeren met zwaarder gewicht. Wanneer je cardio wilt doen maak er dan een HIIT training (high intesity interval training) van.

Mocht je nu hulp nodig hebben bij het afvallen neem dan contact op via info@perfectfitpt.nl